Bekijk ook:

Pot Interieur Axel

Met maar liefst 15.000 m² winkelvloeroppervlakte is Pot Interieur in het Zeeuws-Vlaamse Axel een begrip bij iedere liefhebber van design en kwaliteitsmeubelen. Niet alleen in eigen land, maar zeker ook in België. Die liefhebber stelt hoge eisen, daarom is onze winkelpresentatie, de deskundigheid van de medewerkers, de servicegraad, behulpzaamheid en vriendelijkheid in overeenstemming met het hoge niveau van de gepresenteerde collectie.

Pot Interieur is in meer dan 100 jaar uitgegroeid tot een woninginrichter van formaat, zowel in kwaliteit als in kwantiteit. Pot Interieur inspireert haar bezoekers, prikkelt hun voorstellingsvermogen en laat de bezoekers genieten van de verschillende belevingswerelden die er gepresenteerd worden.


Bezoek ook eens onze shop-in-shop bij Pot Interieur. Hier hebben wij Flexform groot uitgestald!


Neem alvast een kijkje binnen in onze interieurwinkel Pot Interieur | KLIK HIER|  waar u onze Flexform Studio vindt of bezoek ons in een van onze andere vestigingen.

Openingstijden:
maandag 10:00 tot 18:00 uur
dinsdag 10.00 tot 18.00 uur
woensdag 10.00 tot 18.00 uur
donderdag 10.00 tot 18.00 uur 
vrijdag 10.00 tot 18.00 uur 
zaterdag 10.00 tot 18.00 
zondag 12:00 tot 18:00 uur

Pot Interieur 
Nieuwendijk 89
4571 LH Axel
0115 56 20 10 
Wij stellen u voor!

Janneke Faas, specialiste van Flexform!

Een van onze Flexform specialisten is Janneke Faas. Als specialist in Flexform meubelen kan zij u voorzien van advies en uitgebreide informatie.

Bij Flexform Plaza wordt u uitstekend geholpen door onze specialisten. In onze showroom in Axel kunnen onze specialisten u adviseren en helpen bij het maken van de juiste keuze van uw Flexform meubel. 
We noemen onze specialisten overigens niet zomaar ‘specialisten’. Niet alleen vanwege hun brede algemene kennis, maar omdat ze vrijwel alles weten van een of meerdere design merken. Tot in het detail. Omdat ze zich uitgebreid in de producten van een fabrikant verdiepen, bij die fabrikant worden geschoold en daarnaast vanwege hun jarenlange ervaring.


Janneke Faas: "Flexform is voor mij een soort droom in zitcomfort: mede dankzij de heerlijk zachte donsvullingen. Zachtheid in gradaties overigens; wie het wat minder zacht wil, zit met Flexform eveneens perfect. De keus is aan u. Met naast dat zitcomfort eveneens een mooie, eigentijdse Italiaanse uitstraling, met perfect afgewerkte naden, mooie details en altijd aansprekende ontwerpen. Mijn favoriete meubel van Flexform is de Soft dream, een ontwerp van Antonio Citterio uit 2010. 
De Soft dream lijkt door zijn elegante pootjes te zweven en is luxe bekleed met tuigleder. Door dit elegante onderstel lijken de erg comfortabele, wat dikkere kussens toch luchtig. De armleuningen zijn te verkrijgen in diverse hoogtes, het meubel kan in uiteenlopende stoffen worden geleverd en er zijn tevens tal van opstellingen mogelijk. Deze bank voelt zich dan ook in bijna ieder interieur thuis: in een loft, een kleinere huiskamer, een lobby of… bij u thuis misschien?"