Bekijk ook:

Flexform Adda bank
Meer afbeeldingen

Flexform Adda bank

Over Flexform Adda bank

De Flexform Adda bank is een tijdloze klassieker met een hoog zitcomfort

  • Elegante bank met opvallende horizontale stiksels
  • Kussens met een ganzendons vulling
  • Staat op ranke metalen poten
  • Kunt u geheel naar wens samenstellen

Lees meer
   

Vanaf: € 7.856,00

Leverbaar op bestelling

Vraag offerte aan voor

Productnaam Prijs
Flexform Adda bank € 7856

Eigenschappen

Artikelnaam Flexform Adda bank
Artikelnummer 296025
Hoogte Nee
Diepte Nee
Breedte Nee
Hoogte armleuning Nee
Zithoogte Nee
Zitdiepte Nee

Onze voordelen?

Gratis thuisbezorgd

Snelle levering

Prettig en eerlijk advies

Laagste prijsgarantie

Bel ons via +31 115-53 25 26

Flexform Adda bank

Designer Antonio Citterio, 2017

De Flexform Adda is een strakke bank met een eigentijdse uitstraling. De basis zijn metalen buizen die bedekt zijn met leer of stof. De bank staat op fijne metalen poten. De Adda beschikt over dikke gevoerde kussens van ganzendons. Dit zorgt voor een heerlijk zacht comfort. Daarnaast zijn de kussens voorzien van prachtige reliëfstiksels. Een ander opvallend detail zijn de horizontale stikels op de armleuningen en rugkussens, deze accentueren de natuurlijke plooien die ontstaan door het zitten.

De bank Adda zelf samenstellen


De bank kunt u bekleden met verschillende stof- en leersoorten. Daarnaast zijn er eindeloze mogelijkheden met de diversiteit van kleuren. De Adda bank is leverbaar als losse bank in diverse maten of als een set van combinatiemodellen. Combineer de bank met de bijpassende Adda fauteuil voor een mooi geheel.

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden om zo de Flexform Adda bank samen te stellen!

Designer Antonio Citterio, 2017

De Flexform Adda bank kenmerkt zich door een strak en eigentijds design. De basis zijn metalen buizen die bedekt zijn met een stof of leer naar keuze. De Adda beschikt over dikke kussens van ganzendons wat zorgt voor een heerlijk zacht comfort. Daarnaast zijn de kussens voorzien van prachtige reliëfstiksels. Een ander opvallend detail zijn de horizontale stikels op de armleuningen en rugkussens, deze accentueren de natuurlijke plooien die ontstaan door het zitten.

De bank Adda zelf samenstellen


De bank kunt u bekleden met verschillende stof- en leersoorten. Daarnaast zijn er eindeloze mogelijkheden met de diversiteit van kleuren. De Adda bank is leverbaar als losse bank in diverse maten of als een set van combinatiemodellen. Combineer de bank met de bijpassende Adda fauteuil voor een mooi geheel. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden om zo de Flexform Adda bank samen te stellen!